Radiotalasno uklanjanje mladeža, bradavica i keratoza uživo: pogledajte kako se radiotalasnom tehnikom, bez krvi i ožiljka, skidaju promene na koži

Pogledajte kako se radiotalasnom metodom mladež skida bezbolno i bez ožiljaka za 30 sekundi: gostovanje dr Igora Jeremića na TV Prva u emisiji Praktična žena

DERMATOHIRURGIJA

HEMANGIOMI

HEMANGIOMI nastaju abnormalnom prolefiracijom endotelnih ćelija krvnih sudova i dele se na kapilarne i kavernozne hemangiome. Hemangiomi su najčešći tumori glave i vrata u dečijem uzrastu, tri puta češće kod devojčica nego kod dečaka. Najčešće su pojedinačni i dovode do estetskih i funkcionalnih poremećaja. U početku ih karakteriše brz i infiltrativan rast. Javljaju se pri rođenju ili nekoliko nedelja kasnije. Rast hemangioma se obično zaustavi tokom prve godine života. Određen broj hemangioma posle petnaest meseci života pokazuje tendenciju spontane regresije. Ipak se smatra da 90% evoluira do 9. godine života, ostavljajući za sobom estetski zanemarljiv trag na koži na koje se može terapijski delovati. Kavernozni su češći od kapilarnih, imaju obično purpurno crvenu boju ili plavkastu i često su iznad nivoa kože ili sluzokože i to na glavi ili usnama. Karakteristična je njihova kompresibilnost na pritisak i vraćanje na prethodni nivo po prestanka pritiska. Obično se uvećaju pri naporu i plaču dece. Kao i svi hemangiomi i oni se obično povlače do 10. godine života, a nakon toga ostatak lezije je definitivan. Ukoliko je manjih dimenzija, lečenje je moguće i bez anestezija uz pomoć radiotalasa.

Obično se sreću na ustima ili telu. Kavernozni su na ustima, dok se kapilarni sreću na koži trupa stomaka i nogu.

Tada je reč o Čeri Angiomima. Ovo je kapilarna malformacija krvnih sudova sa kojom se gotovo svako od nas susreo na svom telu. Obično ih ima više na telu a nekad i preko 50. Nekada su u vidu crvenkastih tačkica, a nekada u vidu kapilarnih malformacija kao čioda, pa do gotovo pola cm.

Obično su uzrok neopravdanog straha kod pacijenata, za šta nema razloga. Kao uzrok navodi se genetika i izlaganje suncu.

Čeri angiomi se lako uklanjaju radiotalasima, bez anestezije, za nekoliko sekundi. Moguće je za par minuta ukloniti i više od 50 čeri angioma.

Galerija slučajeva - 15 godina iskustva

UPOZORENJE: fotografije eksplicitno prikazuju tok lečenja.

Svi slučajevi su isključivo vlasništvo dr Igora Jeremića i rezultat su njegove radiotalasne tehnike rada.

img1 img2 img3 img4 img5 img6 img7 img8 img9 img10 img11 img12

Bez obzira na veličinu, tehnikom dr Jeremića uklanja se cela promena. Svaka intervencija dr Jeremića završava se beskrvnim poljem. To je razlog zašto je oporavak nakon radiotalasne LOOP excizije brz i bez komplikacija u vidu krvarenja, infekcije i bolova.

Pogledajte kako se radiotalasnom tehnikom, bez krvi i ožiljka, skidaju mladeži za 30 sekundi.

Pogledajte kako se za svega par sekundi, radiotalasno metodom, slidaju mladeži, bradavice i keratoze. Istine i zablude koji mladeži smeju da se skidaju, a koji ne.

Sve informacije o terminima i u vezi intervencija kod dr Igora Jeremića u vezi ginekologije i dermatohirurgije možete dobiti na telefon ordinacije u BEOGRADU: 063 463 671; 011 409 36 71 (zakazivanje BEOGRAD).

Radno vreme ordinacije Jeremić je ponedeljkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17h.

Sve informacije o samim intervencijama možete dobiti i preko kontakt forme ispod ili nas zapratite na Facebook-u ili Instagramu

Do nas možete doći sledećim linijama gradskog prevoza:
Autobusi: 33, 47, 48
Tramvaji: 9, 10, 14

 
Adresa BEOGRAD
Ordinacija Jeremić,
Vojvode Stepe 178
(zgrada Aroma marketa)


Telefon BEOGRAD
+381 63 463 671 (10 - 18 h)


Email ordinacijai.jeremic@yahoo.com
Stop raku grlića materice Stop raku grlića materice